Hrana i Piće

Tretiranje otpadnih voda - Ecojet®

Tvrtke koje imaju pogone za pročišćavanje otpadnih voda, aktiviranog mulja i kemijskog/fizičkog otpada, mogu se poslužiti tehnologijama, proizvodima i uslugama koje SOL nudi u svojoj Ecojet® paleti, a služe optimizaciji i povećanju fleksibilnosti u radu tih pogona koji često stvaraju probleme kojima se već bavio i riješio SOL svojim iskustvom i znanjem.

Ecojet® je jedan od patenata SOL Grupe. To je jedna od najnaprednijih jedinica za pretvorbu plina u tekućinu koju se može naći na tržištu i, zahvaljujući stalnom poboljšanju do kojeg su dovele godine rada i istraživanja, koja je dizajnirana i proizvedena da bi jamčila najviši prinos u pretvorbi plina i smanjenju troškova rada izbjegavajući otpatke plinova i ograničavajući potrošnju električne energije.

U procesima aktiviranog mulja bakterije koriste kisik kako bi uklonile prisutne zagađivače: korištenje čistog kisika umjesto ili kao dodatak zraku i ubrizganog u vodu koristeći Ecojet® čini kisik dostupan bakterijama, čak i tijekom serijske proizvodnje s ekstremno promjenjivom količinom zagađivača, omogućavajući da pogon bolje radi uz stradavanje biomase.

U tretiranju vode u procesima u kemijskim/fizičkim pogonima, uporaba ugljičnog dioksida za kontrolu i snižavanje pH omogućava dobivanje pahuljica kalcij karbonata najprikladnije veličine za purifikaciju i sedimentaciju. 

SOL za industriju
Želite li saznati više?
Kontaktirajte nas