Hrana i Piće

Zaštita od plinova u proizvodnji ulja i vina

Izbjegavanje kontakta ulja i vina sa zrakom, osobito s kisikom u njemu, ima velikih prednosti u održavanju kvalitete originalnog proizvoda (također pogledati odjeljak AliSOL). U proizvodnji ulja i vina uporaba dušika ili argona, prehrambenih aditiva koje nudi SOL, omogućuje, preko primjenjivih tehnologija i specifične opreme pružane kupcu, učinkovito uklanjanje kisika prisutnog u prostorima na vrhu spremnika i deplinifikaciju kisika sadržanog u proizvodu.

Zahvaljujući ovoj tehnologiji SOL-a moguće je izbjeći oksidaciju proizvoda, zadržati njegovu kvalitetu i okus te produljiti njegovu trajnost u skladištima.

Da bi ova tehnologija dobro radila potrebno je provjeriti da količina inertnog plina koji dolazi u kontakt s prehrambenim proizvodom bude konstantna, a to je moguće zahvaljujući uslugama analize i kontrole koje je SOL učinio dostupnima.

Zaštita od plinova u proizvodnji ulja i vina

Polja primjene

SOL za industriju
Želite li saznati više?
Kontaktirajte nas