Radite s nama

Transparentnost, odanost, nepristranost, poštenje, integritet, stalna predanost kvaliteti, stalno poboljšanje kvalitete na radnome mjestu i briga za okoliš su temeljne vrijednosti kojima SOL grupa teži.

SOL grupa vjeruje da su poboljšanja moguća prije svega zahvaljujući ljudskim resursima.

Zaposlenici u svim kompanijama Grupe, koje god bile njihove uloge, odgovorni su za dodijeljene im ciljeve pa zato moraju imati mogućnost, unutar granica svoje odgovornosti i poštivajući organizaciju, donošenja odluka i raditi uz veliki stupanj samostalnosti.

Osnovni podstrek koji nam omogućuje poboljšanje našeg profesionalizma moramo pronaći u sebi samima: u našoj radoznalosti, u odlučnosti kojom se suočavamo s novim izazovima, u našoj želji da učimo i suočimo se s novitetima.

U tvrtkama Grupe ne smije biti mjesta za manjak poštovanja, netoleranciju, nedozvoljeno ponašanje, nelagodu ili uznemiravanje ili pak za bilo kakvu vrstu diskriminacije. Taj princip nikako i ni iz kojeg razloga ne smije biti prekinut te ga se svi moraju držati, na svim razinama i u svim situacijama.

SOL grupa obvezuje se stvarati i održavati radnu okolinu u kojoj osobne karakteristike ne smiju poticati bilo koju vrstu diskriminacije.

SOL grupa se stalno trudi poštivati nacionalne radne propise u svakoj zemlji u kojoj djeluje. Također poštuje međunarodne konvencije i preporuke, uključujući i odluke međunarodnih tijela poput ILO (Međunarodna radna organizacija) te UN (Organizacija Ujedinjenih naroda).