Naši proizvodi i usluge za industriju

Naši proizvodi i usluge za industriju

SOL-ovi proizvodi i usluge dizajnirani su da udovolje zahtjevima kupaca u industrijskom sektoru - tekući i komprimirani plinovi, ali i tehnološke usluge i dodatci te najbolja oprema za sigurnu uporabu plinova.


Plinovi

Devedeset godina iskustva u proizvodnji i distribuciji plinova kako bi naši kupci radili na lakši i sigurniji način. Plinovi iz zraka, naslaga ili dobiveni sintetetskim putem: koji god bio izvor, SOL može ponuditi plinove visoke kvalitete, uz stalnu i pouzdanu opskrbu, jamčeći kontrolu nečistoća do reda „dijela na milijardu“ (ppb).

Glavni plinovi
Ostali plinovi

Plinske smjese

Doprinosi svih osobina koje pojedini plin može ponuditi se kombiniraju kako bi se postigao namjenski proizvod visokih performansi. To je filozofija koja stoji iza istraživanja i razvoja koje SOL posvećuje stvaranju svojih plinskih smjesa, stvarajući smjese koje su točne prema redu ppb-a. SOL vijek poklanja pažnju potrebama svojih kupaca, stalno provodeći terenska ispitivanja kako bi ponudio široku paletu plinskih smjesa za sve potrebe i primjene.


Rashladni plinovi i prirodna tekuća sredstva za hlađenje

SOL je za svoje kupce odabrao široku paletu prirodnih i HFC rashladnih plinova, uključujući i najrasprostranjenije i konsolidirane proizvode na tržištu paralelno uz najnovije pronalaske istraživanja. U mogućnosti je zadovoljiti najnovije i stroge pravne zahtjeve (EU F-plin propis). SOL također podržava svoje kupce u mijenjanju postojećeg pogona jer je izrazito svjestan da današnje tržište zahtijeva visoke performanse uz poštivanje okoliša i najnovijih propisa.


Metode opskrbe

Opskrba najčišćim plinom ili uravnoteženom smjesom nije dovoljna za najviše razine kvalitete usluge. U sektoru tehničkih plinova nužno je vršiti opskrbu plinom na način, u vrijeme i pravoj mjeri za svakog kupca , a SOL nudi najširi izbor mogućnosti kako bi pomogao kupcima u njihovim aktivnostima. SOL-ova ponuda se za skladištenje i transport odnosi na mobilne stlačene kontejnere, kriogene spremnike, cjevovode i opremu za sustave koja se koristi na licu mjesta. Ta oprema uključuje regulacijske uređaje te aktivne i pasivne sigurnosne sustave.


Uređaji

SOL nudi široku liniju tehnološki naprednih i inovativnih proizvoda za sve primjene dostupne na tržištu. Kombinacija plin-oprema-postrojenje omogućuje nam zadovoljavanje širokih potreba tržišta, a kupcu nudimo rješenja po mjeri.


Dodatne usluge

Dodatna vrijednost opskrbljivača se također mjeri kvalitetom usluga koje može ponuditi zajedno s opskrbom. SOL je od ovog aspekta napravio svoju jaku stranu te svojim kupcima može pomoći u suočavanju sa svim izazovima koje tržište nudi: tehničko i tehnološko savjetovanje, tečajevi obuke, usluga sljedivosti proizvoda i kontejnera, daljinski nadzor stanja opskrbe te Paket za potpuno upravljanje plinovima koji se dotiče svih aspekata opskrbe.


SOL za industriju
Želite li saznati više?
Kontaktirajte nas