SOL za Zdravstveni sektor

Tehnologije i usluge za zdravstveni sektor

Usluge koje pruža SOL usluge su prije svega prilagođene potrebama kupaca

U svim odjelima, bez iznimaka, to je tim kvalificiranih i motiviranih ljudi koji dan za danom stvaraju uslugu koja zadovoljava zahtjeve zdravstvenih struktura.

Usluge upravljanja

Usluge upravljanja

Svaka usluga je dizajnirana za specifične potrebe kupaca uz razgovor i uključivanje svih odgovornih, što omogućava zadovoljenje neizrečenih ili skrivenih zahtjeva te dovodi do poboljšanja kvalitete rada i pruža maksimalnu sigurnost operaterima i pacijentima.

Medicinski proizvodi

Medicinski proizvodi

SOL, prva talijanske tvrtka koja je 1998. dobila certifikat koji se danas odnosi na UNI ISO EN 13485.2004. za tehničko upravljanje pogonom i medicinskim proizvodima, danas dizajnira, uključuje u sve svoje aktivnosti, opskrbljuje i upravlja širokom linijom medicinskih uređaja, od najmanjih do onih najvećih, od najjednostavnijih do onih najsloženijih.

Farmacija

Farmacija

Usluge orijentirane na medicinske plinove, razvijene za njihovu proizvodnju na lokaciji te kontrola kvalitete do primjene, uvijek kao potpuna i modularna usluga gdje svaki pojedinac i član osoblja može naći najbolje rješenje za svoje potrebe.

Tehničke usluge

Tehničke usluge

Usluge razvijene dugogodišnjim iskustvom SOL-a, prve talijanske tvrtke koja je 1998. dobila certifikat koji se danas odnosi na UNI ISO EN 13485:2004. za tehničko upravljanje pogonima i medicinskim proizvodima uz posebno obučeno osoblje.

Biomedicinske usluge

Biomedicinske usluge

Potpuna linija uređaja i usluga za upravljanje biološkim uzorcima u svim fazama njihova postojanja: dizajn, konstrukcija i direktno upravljanje u outsorcingu krio bioloških prostorija.