SOL za Zdravstveni sektor

Tehnologije i usluge za zdravstveni sektor

Farmacija

To su usluge koncentrirane na medicinske plinove, razvijene za njihovu proizvodnju na lokaciji. Također, usluge obuhvaćaju sljedivost farmaceutskih proizvoda, kontrolu kvalitete do njihove primjene, uz modularna i prilagođena rješenja dizajnirana da zadovolje svakodnevne radne, upravljačke ili računovodstvene potrebe koje proizlaze iz potrebe za stalnim poboljšanjem ili poštivanjem regulatornih zahtjeva.

Od opskrbe medicinskim plinovima do dostupnosti s njima povezanim medicinskim uređajima, uz široku paletu dodataka i potrošne robe za jednu ili više uporaba, dvije dodatne usluge podrške za kontrolu i provjeru kvalitete, početak rada, rukovanje, kalibraciju i održavanje aparata i pogona uz implementaciju mjera potrebnih za osiguravanje stalnu dostupnost terapije - to je osnovno jamstvo farmaceutskih proizvoda koji spašavaju živote u bolničkim odjelima koji vode brigu o tome na visokom nivou.

Ove usluge obuhvaćaju i diferencirane i specifične tečajeve obuke za svo stručno bolničko osoblje, ponuđene u mjestu bolnice ili kao obuka na daljinu, a organiziraju ih instruktori kvalificirani za ECM standarde. Jedini prihvatljivi rezultat im je obuka kao pobjednička karta u promociji sigurnosti.

Farmacija